29.06.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa replantarà un centenar d’arbres i arbustos al llarg de la ciutat

arbres mossén cantons 1
La replantació d'arbres al carrer de Mossèn Cantons.
Mollerussa replantarà un centenar d’arbres i arbustos al llarg de la ciutat

L’Ajuntament de Mollerussa replantarà un centenar d’arbres i arbustos morts o en mal estat que s’han localitzat al llarg de la ciutat. Una acció que comptarà amb una inversió de 45.000 euros per part del consistori, i que la durà a terme l’empresa adjudicatària del servei de jardineria de la ciutat.

Aquesta setmana ja s’ha iniciat la replantació d’arbustos al camí del Palau i de magnòlies al carrer de la Indústria, així com la plantació d'arbres nous per incrementar els espais d’ombra al parc caní que hi ha al camí de Belianes

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha indicat que, a més, properament també s’iniciarà la recollida selectiva porta a porta de restes de poda i de jardineria amb uns sacs de grans dimensions que es distribuiran entre els sol·licitants del servei.  

A banda d’aquestes zones on ja s’ha actuat replantant arbrat, també s’intervindrà en altres indrets com són l’avinguda d’Ermengol V, on es reposaran més d’una vintena d’arbres de l’espècie Robinia pseudoacaciaç; l’avinguda del Canal, on se’n canviaran una desena de diferents espècies; o el carrer de Mestre Capell, on es replantaran una dotzena d’Acer Negundo. Altres zones on s’actuarà seran l’avinguda de la Pau, Els Vilars, la urbanització Urgell, la zona de la plaça dels Països Catalans, els passeig de la Sardana i l’Eixample, el carrer de Josep Tarradellas i el carrer de Bellvís, entre altres.

Mollerussa replantarà un centenar d’arbres i arbustos al llarg de la ciutat
comentaris