Mollerussa Comercial reprèn noves activitats amb el Mercat de Rebaixes

El Mercat de Rebaixes d'Estiu comptarà amb 35 participants, entre aquests un concessionari de cotxes i una autoescola com a principals novetats, així com botigues de roba, calçat i complements que es distribuiran entre les places Manuel Bertrand, Vilaclosa i Major i el carrer Jacint Verdaguer
 
El públic torna a ser fidel a la cita amb el Mercat de Rebaixes de Mollerussa.
photo_camera El públic torna a ser fidel a la cita amb el Mercat de Rebaixes de Mollerussa.

L'Associació de Comerciants de Mollerussa considera que ja és hora de reprendre l'activitat col·lectiva de divulgació de l'oferta comercial de la capital del Pla d'Urgell, per la qual cosa ha organitzat el primer Mercat de Rebaixes d'Estiu en temps de pandèmia, un certamen que se celebrarà el dissabte 8 d'agost al centre de la ciutat de dos quarts de deu del matí fins a les dues de la tarda.

La primera de les activitats que Mollerussa Comercial i la Cambra de Comerç impulsen, després de la cancel·lació del Mercat de Festa Major, l'OpenNight o la JuliolFest com a consequència de la pandèmia.

El Mercat de Rebaixes organitzat per Mollerussa Comercial. El Mercat de Rebaixes d'Estiu comptarà amb 35 participants, entre aquests un concessionari de cotxes i una autoescola com a principals novetats, així com botigues de roba, calçat i complements. L'escenari s'estendrà per tot el centre de la ciutat per així garantir una distància de dos metres entre les parades. Així, es distribuiran entre les places Manuel Bertrand, Vilaclosa i Major i el carrer Jacint Verdaguer.

D'ençà que va finalitzar l'estat d'alarma Mollerussa Comercial ha organitzat accions de dinamització del comerç local, amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa, com va ser la campanya Duros a quatre pessetes, que es va dur a terme a partir del 25 de maig amb un gran èxit de participació.

   

comentaris