02.10.2022 |

El Palau d’Anglesola obté dos premis d’honor en la gala de Viles Florides

Primer municipi del Pla d’Urgell que s’integra al moviment de 154 pobles de Catalunya i Andorra 
Espais verds del Palau d'Anglesola @JosepAPérez
Espais verds del Palau d'Anglesola @JosepAPérez
El Palau d’Anglesola obté dos premis d’honor en la gala de Viles Florides

El Palau d’Anglesola ha estat distingit pel moviment Viles Florides de Catalunya, en la gala que es va celebrar el passat divendres a Cabrera de Mar. El municipi del Pla d’Urgell, va estar distingit amb dues Flors d’Honor, per la tasca en la millora i la promoció d’espais verds urbans

L'alcalde del Palau Francesc Balcells mostra el gardons @PalauEl Palau d’Anglesola fa un any que es va integrar en el moviment, i és el primer del Pla d’Urgell que en forma part. L’entitat integra actualment 154 municipis de Catalunya i Andorra.

Segons explica l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells des de fa anys que hi ha consciència d’introduir la natura dins del poble, un fet que crea espais amables en diferents zones del municipi. Formar part de viles florides demostra estima pel paisatge natural i suposa compromís per endreçar-lo, netejar-lo i cuidar-lo.
Balcells destaca que el municipi compta actualment amb 115.935 metres quadrats d’espais vers urbans, el que representa 52,70 m² per habitant. Una xifra que inclou 1580 arbres i 3615 plantes arbustives. L’alcalde afegeix que a banda de la quantitat d’espai verd, el Palau d’Anglesola també destaca per la diversitat d’espècies arbòries i arbustives dels seus parcs i jardins. Aquesta biodiversitat, que avui la gaudim gràcies a l’esforç de jardiners i membres de la brigada municipal, és cultura, i cal preservar-la. 

Espais verds del Palau d'Anglesola @JosepAPérezEl moviment de Viles Florides commemorava enguany el desè aniversari, una iniciativa que va sorgir amb la voluntat de fomentar desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans. 

El Palau d’Anglesola obté dos premis d’honor en la gala de Viles Florides
comentaris