Plusfresc consolida la seva aposta territorial amb la primera botiga a Palau d’Anglesola

Volem continuar donant servei tant a Lleida ciutat com a les petites poblacions d'aquesta província, estant al costat dels nostres clients a partir de l'oferta d'un producte de qualitat que troba el seu origen a la nostra terra
Supermercat Plusfresc al Palau d'Anglesola @Plusfresc
photo_camera Supermercat Plusfresc al Palau d'Anglesola @Plusfresc

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc desembarca al Palau d'Anglesola desplegant el seu projecte de presència territorial. Al municipi del Pla d'Urgell, la companya lleidatana ha inaugurat una superfície de 325 metres quadrats, situada al carrer La Font, que ocuparà a cinc persones. Aquesta nova botiga inclou una secció d'alimentació envasada on destaquen productes locals i de proximitat, fleca - amb pa de forner i pa fet diàriament a la botiga- i una zona amb productes de drogueria i higiene corporal.

Plusfresc ha inaugurat durant el darrer any un total de cinc locals a les comarques lleidatanes – Bell-lloc i Térmens, el juny i desembre de l'any 2020, respectivament, i Corbins, Rosselló i ara Palau d'Anglesola aquest primer trimestre de 2021 -, el que suposa la consolidació del compromís de Plusfresc amb un model de negoci basat en la proximitat i el servei al consumidor.

Segons el director general de la companyia, Francisco González vam néixer com una petita empresa familiar de Lleida que a poc a poc va anar creixent i que ara té presència també en altres ciutats com Barcelona, Tarragona o Manresa.

Tanmateix, creiem que l'essència de la nostra activitat és sens dubte la vinculació amb el territori. Volem continuar donant servei tant a Lleida ciutat com a les petites poblacions d'aquesta província, estant al costat dels nostres clients a partir de l'oferta d'un producte de qualitat que troba el seu origen a la nostra terra

Un producte fresc i de proximitat com a sinònims de qualitat

Com a la resta de les seves botigues, el nou local de Palau d'Anglesola incorpora la nova imatge de la companyia. Així, sota el lema El súper que t'estima, ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques i de producció local, una línia que també segueix a la seva secció de carnisseria. En aquest sentit, Plusfresc ofereix la seva gama 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, el conill i d'altres elaborats amb el que potencia el seu compromís amb els ramaders de la zona. Com bé indica el seu nom, es tracta de carn que ha estat criada 100% a Lleida i que s'obté a partir de bestiar alimentat amb fórmules creades específicament per ells i criat en granges de la província. En aquesta nova botiga els clients podran trobar carn amb aquest distintiu en lliure servei per comprar segons el que necessitin.

comentaris