La Quinta del 72 retornarà Mollerussa als anys 80 i 90 amb una macrofesta

La festa serà encapçalada pel DJ Ramos i DJ Tàssies i presentarà alguna novetat respecte a edicions anteriors
Presentació de la Festa del 1972 a Mollerussa
photo_camera festa-dels-80-1536x987

La Colla dels 50 de Mollerussa retornarà el públic als anys 80 i 90 amb la seva propera macrofesta, de la mà dels nascuts el 1972. La festa, coorganitzada amb l'Ajuntament de Mollerussa, serà encapçalada pel DJ Ramos i DJ Tàssies.

Aquesta serà una edició especial, ja que el format serà una mica diferent que en les edicions anteriors. L'Esther Huguet, presidenta de l'entitat, acompanyada de l'alcalde, Marc Solsona, ha avançat aquesta setmana alguna de les novetats de l'esdeveniment, com ara que la festa disposarà un punt de restauració instal·lat especialment perquè a la trobada no hi falti de res.

Maribel Ortega, membre de la junta i de la comissió de la festa, ha destacat la gran organització que hi ha hagut en el muntatge de la festa gràcies a l'entrega dels voluntaris, que arriben a la setantena de persones i que es troben darrere de cadascun dels esdeveniments que s'han organitzat i que s'organitzaran al llarg de l'any, com la col·laboració amb la cavalcada de Reis i el carnestoltes.

La festa, que obrirà portes el 4 de febrer a les 23.00 h, tindrà lloc al pavelló poliesportiu de Mollerussa i tindrà un aforament màxim de 3.000 persones.

L'organització assegura que les entrades s'estan venent a bon ritme, i que es poden adquirir pel preu de 10,50 euros a través d'aquest enllaç, al qual també es pot accedir a través dels codis QR que es troben en els cartells de l'esdeveniment. Els assistents a la festa disposaran d'una polsera especial

A més, per garantir que aquestes arribin a tothom qui no es vulgui perdre la festa, també s'han instal·lat punts de venda d'entrades físics al llarg de tot el territori i en diversos establiments: a Mollerussa, Bellpuig, Torregrossa, Sidamon, Miralcamp, Castellnou, Vila-sana, Bell-lloc, Ivars, Golmés, Fondarella i Vilanova de Bellpuig. Tota la informació pràctica de l'esdeveniment es troba a l'Instagram de la colla, @quinta72_mollerussa, segons ha explicat l'Anna Lloret, també membre de la junta.

comentaris