11.08.2022 |
Territoris.cat

Rafel Panadés vol austeritat i funcionalitat per al Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Rafel Panadés presideix el  primer Ple del mandat al CC del Pla d'Urgell
Rafel Panadés presideix el primer Ple del mandat al CC del Pla d'Urgell
Rafel Panadés vol austeritat i funcionalitat per al Consell Comarcal del Pla d'Urgell

Rafel Pandés presidia aquest divendres el primer Ple del seu mandat al davant del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. El també alcalde del Poal, feia oficial el cartipàs amb els nomenaments de la consellera de Mollerussa Rosalia Carnicé, com a vicepresidenta primera, l'alcalde de Vila-sana, Joan Ramon Sangrà com a segon, i l'alcalde de Golmés, Jordi Calvís com a tercer.

En el decurs de l'acte va prendre possessió de l'acta de conseller, el regidor de Jxcat d'Ivars d'Urgell, Jacint Planell que no va poder assistir al Ple d'investidura que es va celebrar el passat 8 de juliol. Planell serà el portaveu del grup JxCat i l'alcalde de Linyola, Àlex Mases o serà del grup d'ERC-AM.

Rafel Panadés presideix el  primer Ple del mandat al CC del Pla d'UrgellHa estat la reducció de quatre a tres vicepresidents, una de les mesures d'austeritat aplicades per Panadés a l'ens comarcal, que ha completat amb la reducció d'un 12% en les retribucions dels electes, i un 20% en la del president, que també ha assignat una dedicació del 80%.

El nou mandat celebrarà els plens ordinaris cada dos mesos, i les Juntes de Govern es convocaran mensualment, també s'establirà una reunió d'alcaldes cada mes, una mesura amb la qual Panadès vol oferir participació, a tots els batlles de la comarca, per tal que es puguin discutir propostes o necessitats dels municipis, les conclusions s'elevaran al Consell d'Alcaldes que se celebrarà bimensualment.

Rafel Panadés presideix el  primer Ple del mandat al CC del Pla d'UrgellSegons el president de l'ens comarcal Rafel Panadés, els canvis volen afavorir la celeritat en la gestió de govern i administrativa per la delegació de noves competències a la Junta de Govern.

El portaveu d'ERC, Àlex Mases, considera que els Plens bimensuals disminueix la participació del grup en el debat de la gestió de l'ens, i per altra banda també ha afegit que l'oposició no té possibilitats de participar en òrgans com pot ser l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

Rafel Panadés vol austeritat i funcionalitat per al Consell Comarcal del Pla d'Urgell
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement