Les entitats de Sidamon organitzen visites als pessebres privats del municipi

Visita pessebres municipi
photo_camera Ensenya'ns el teu pessebre", una de les activitats més ben rebudes a la localitat

Per aquestes vacances de Nadalenques l'Ajuntament de Sidamon ha preparat un Parc de Nadal adreçat als nens i nenes de la localitat. Cada tarda laborable, des del 23 de desembre al 3 de gener es fa un taller on els més petits de la localitat poden participar en les activitats diverses, una de diferent per cada dia com és el taller per decorar l'arbre de Nadal, un altre per fer fanalets per rebre els Reis d'Orient, un de cuina dolça, entre altres.

A més, enguany el Parc de Nadal és solidari amb la Marató de Tv3 ja que per cada activitat es demana la donació d'un euro. Tota la recaptació anirá destinada a la Marató.

Parc de NadalLes diverses associacions del poble també s'han implicat conjuntament amb l'Ajuntament de Sidamon, en l'organització de l'activitat "Ensenya'ns el teu pessebre", la qual es tractava de fer una passejada pel poble i a la vegada visitar els diferents pessebres tradicionals que es fan a les cases. D'aquesta manera, els pessebristes que s'han apuntat a la iniciativa, han obert les portes de casa seva per que els poguessin visitar. Entre totes les cases que hi han participat s'ha sortejat un lot de Nadal amb productes de Sidamon.

comentaris