16.01.2022 |
Territoris.cat

Vila-sana organitza diumenge al circuit de l'Anell, la I Marxa a l'Albada

Amb dos recorreguts de 21 i 10 km que es poden fer caminat o corrent

Vila-sana Marxa Albada interior
La convocatòria es va presentar dimecres a la Diputació de Lleida
Vila-sana organitza diumenge al circuit de l'Anell, la I Marxa a l'Albada

Tot està ja a punt per a la primera edició de la Marxa a l’Albada de l’Anell de Vila-Sana que se celebrarà aquest diumenge 18 de juny. 

Aquesta nova marxa neix com una trobada esportiva pensada pels amants del running i permetrà als participants descobrir els encants del terme municipal d’aquest poble del Pla d’Urgell. Organitzada per Boira Experience i per l’Ajuntament de Vila-Sana, la convocatòria es va presentar dimecres a la Diputació de Lleida i va comptar amb la participació del diputat Eloi Bergós; de l’alcalde de Vila-Sana, Joan Sangrà, i dels reposables de Boira Experience, Irene Barón i Roger Tutusaus.

La sortida serà lliure a partir de les 6.30 i fins a les 8.30 hores

L’alcalde, Joan Sangrà, va explicar que el seu és el poble més pla de la comarca i a través del circuit de l’Anell es vol donar a conèixer els municipis del Pla d’Urgell, així com descobrir l’atractiu dels camps de conreu a través de les seves olors i llums. 

Es tracta d’una marxa de dificultat mitjana, que es podrà realitzar a peu o corrent i que no té un caràcter competitiu. La Marxa ofereix dos recorreguts plans i per camins de terra, tots dos circulars. La sortida serà lliure a partir de les 6.30 i fins a les 8.30 hores. Els punts d’avituallament seran cada cinc quilòmetres.

Després de la marxa, s’ha preparat una banyada i una llonganissada  

El recorregut de mitja marató, de 21 quilòmetres, transcorrerà pel terme municipal de Vila-sana i per l’entorn natural de l’estany d’Ivars Vila-Sana. I el segon recorregut, de 10 quilòmetres, sortirà de Vila-Sana, donarà el tomb per l’estany i tornarà al lloc d’inici de la marxa. Després de la marxa, s’ha preparat una banyada i una llonganissada.

Vila-sana organitza diumenge al circuit de l'Anell, la I Marxa a l'Albada
comentaris