Imprimir

Destacada participació del CTT Mollerussa en l'Open de Calaf

Redacció Territoris | 14 de de gener de 2013

Marc Molina i Cristian Fernàndez, classificats en Infantil.
Marc Molina i Cristian Fernàndez, classificats en Infantil.

El Club Tennis taula Mollerussa destaca en el Tercer Open de Calaf, amb uns magnífics resultats en la majoria de les categories, que encapçala Manuel Martínez en absoluta i Marc Molina en Infantil. 

Els tennistes del Club mollerussenc Manuel Martínez i Marc Molina van tornar a destacar en l'Open de Calaf que es va disputar aquest diumenge. Els palistes del Pla d'Urgell van assolir les primeres posicions absolutes, veterans i infantils. Martínez va disputar una emocionant final amb el també tennista mollerussenc Francesc Miró.

En la categoria Infantil, també van destacar els tennistes de la capital del Pla d'Urgell, Marc Molina i Cristian Fernández, en primera i segona posició, que van compartir amb la tennista Montse Polo, segona classificada en la categoria femenina.

El tercer Open de Calaf va comptar amb la participació dels clubs lleidatans de l'especialitat esportiva, amb el seguiment d'un nombrós públic procedent de tota la demarcació.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/destacada-participacio-del-ctt-mollerussa-en-l-open-decalaf/20130114122347004346.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]