Imprimir

La cineasta González de la Vega, premiada al International Short Film Festival in Drama

territoris.cat | 24 de de setembre de 2019

marta capçalera
González de la Vega durant el certamen grec

La directora lleidatana Marta González de la Vega ha guanyat el premi més important del 6è Drama Pitching Lab. Aquest reconeixement s'atorgà en la 42a edició del Drama International Short Film Festival, el certamen de curtmetratges més important de Grècia i del Sud-est d'Europa.

La lleidatana ha estat guardonada amb el Greek Film Center Award pel seu tercer projecte de curtmetratge, 'The Valdomeros'

González de la Vega va ser un dels 14 cineastes seleccionats per participar en aquest espai de creació i desenvolupament de curtmetratges. Allà va presentar el seu tercer projecte de curtmetratge, titulat 'The Valdomeros', que va rebre el principal guardó per la seva originalitat i singularitat.

El guió s'ambienta en l'Astúries de la postguerra, i s'inspira en la història real de la família que va marcar el destí de la localitat costanera de Llastres: els Victorero. Sis germans, una fortuna feta a Mèxic i un poble enfonsat en la misèria són l'escenari d'aquest drama històric que es rodarà el pròxim 2020.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/la-panoramica/directora-marta-gonzalez-premiada/20190924123542059121.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]