Imprimir

Festuc Teatre farà el primer espectacle de titelles amb públic presencial de tota Catalunya

territoris.cat | 19 de de maig de 2020

'La Mongetera Màgica', obra protagonitzada per titelles, prendrà com escenari el camp de futbol de Corbins

La companyia de teatre familiar Festuc Teatre representarà en viu i en directe el proper dijous 21 de maig el seu espectacle 'La Mongetera Màgica'.

Aquesta actuació tindrà lloc a les 12.00 hores i s'emmarca dins del programa de Festa Major de Santa Quitèria del municipi.

Es tracta de la primera funció de titelles que es durà a terme amb públic presencial a Catalunya dins la Fase 1, des de l'inici de l'Estat d'Alarma

L'espectacle es durà a terme en exteriors, al camp de futbol, en tant que és l'espai municipal que millor garanteix la seguretat. L'escenari es situarà al centre per poder controlar els accessos i evitar aglomeracions. Els organitzadors opten per un aforament màxim de 112 persones.  faran de forma esglaonada. El públic estarà distribuït en grups familiars amb cadires per a 4 persones, preveient-se també  la possibilitat d'augmentar-les per a famílies nombroses. Cada unitat familiar estarà separada de la resta pels 2 metres exigits i l'ús de la mascareta serà obligatori durant tota la funció. La representació queda reservada als empadronats del municipi, i caldrà necessàriament disposar d'entrada per assistir-hi (aquesta, val a dir, és gratuïta).

L'endemà, 22 de maig a les 18.00 hores, la funció es podrà veure online per a la resta de públic que no haurà pogut assistir-hi presencialment.

la mongetera

En comunicat a les xarxes socials, i sota el hashtag #LaCulturaTambéCura, els directors de la companyia reivindiquen que "les arts escèniques en viu tornin i tothom sigui responsable: Públic, Adults i Programadors."

També que "el públic, sobretot el familiar, després de tant de temps tancat, necessita tornar a veure propostes artístiques reals, en directe, com  abans de la COVID-19, doncs la cultura també cura."

Com tot el sector, la gira programada de Festuc Teatre a Catalunya i a tot l'Estat l'espanyol ha estat aturada, i només aproximadament un 30% està reprogramada entre la tardor i el 2021.

cartell_difusio

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/la-panoramica/festuc-teatre-representara-primer-espectacle-titelles-catalunya-amb-public-presencial/20200519101232064985.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]