Imprimir

L’Albagés demana a l’Estat espanyol que faci nous camins a l'entorn de l’embassament de Rialb

garrigues | 15 de de setembre de 2015

Els representants de l'Ajuntament de l'Albagés amb la sobdelegada del Govern de l'Estat espanyol
Els representants de l'Ajuntament de l'Albagés amb la sobdelegada del Govern de l'Estat espanyol

La Subdelegada del Govern a Lleida ha rebut els representants de l'Ajuntament de l’Albagés que li han exposat la necessitat d’habilitar dos nous camins a la zona de la pressa d’Albagés per tal de facilitar l’accés dels pagesos a les seves finques i reduir el temps per arribar-hi.

La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha rebut aquest matí a l’alcalde d’Albagés, Miquel Àngel Llimós, així com els tinents d’alcalde, Víctor Masip, i Mariona Seró, que li han exposat la necessitat d’habilitar dos nous camins a la zona de la pressa d’Albagés per tal de facilitar l’accés dels pagesos a les seves finques i reduir el temps per arribar-hi.

El camí d’accés habitual a les finques interiors des de l’Albagés ha quedat anul·lat amb la construcció de l’embassament de Rialb. És per això que s’ha millorat un nou camí perimetral que permet l’accés a totes les finques a través de camins ja existents però que allarga el temps empleat pels pagesos en accedir a les seves finques. En aquest sentit, l’alcalde d’Albagés, considera necessària l’habilitació d’aquests dos nous camins amb l’objectiu de reduir la distància de fins a 5 quilòmetres que han de fer els agricultors de la zona per arribar a les finques interiors de l’embassament.

La Subdelegada del Govern ha sol·licitat a l’alcalde una memòria valorada i un acta de disponibilitat de terrenys per poder traslladar al Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient la solució proposada per l’Ajuntament d’Albagés

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/altres-noticies/l-albages-demana-l-estat-espanyol-faci-nous-camins-l-entorn-l-embassament-rialb/20150915095949019130.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]