01.07.2022 |

Bellpuig organitza la Primera Fira de la Conserva

La població de l'Urgell organitzarà aquest cap de setmana la 1ra Fira-Festa de la Conserva amb tot un seguit de tallers i lleure que giraran entorn d'aquest sector, amb productors locals i de proximitat.
Bellpuig organitza la Primera Fira de la Conserva

L'Ajuntament de Bellpuig organitzarà aquest cap de setmana, la 1ra. Fira - Festa de la Conserva al recinte firal situat al pavelló poliesportiu del municipi, en el qual s'aplegaran els diferents expositors que mostraran al públic visitant els diversos productes que ofereix aquest sector. 

La Fira i Festa de la Conserva obrirà les seves portes el dissabte dia 30 a les 6 de la tarda amb la inauguració oficial i comptarà amb diferents activitats i tallers dirigits als assitents. En un sector del recinte es situarà l'Espai GUSTUM amb la projecció dissabte del vídeo Aliments, persones i territori i demostració de cuina de proximitat a càrrec de Rosa Terés del Restaurant Cal Menut de Belianes. Isabel Chaparro, diplomada en nutrició i dietètica oferirà una xerrada sobre Diferents textures de les fruites.

Durant la tarda es podrà adquirir tiquets de degustació i els més petits podran gaudir d'inflables al pavelló petit per acabar amb una sessió de ball a l'aire lliure.

Diumenge continuaran els actes amb la demostració a les 10 del matí de cuina en conserves a càrrec de Fruites i verdures Baldomà, seguit del Taller de conserva de fruita dolça les 12 del migdia, que oferirà Rosa Piqué i a les 12,30 hores, la nutricionista Isabel Chaparro portarà a terme el taller "Alimentació sana i divertida" dirigit als més petits per tal de conscienciar-los de la importància d'una bona alimentació. La fira finalitzarà a les 3 de la tarda. 

Bellpuig organitza la Primera Fira de la Conserva
comentaris