08.12.2021 |
Territoris.cat

Marc Solsona encapçala la defensa de la millora i la viabilitat d'ampliar les freqüències diàries de trens

Tots els alcaldes i alcaldables coincideixen en la necessitat de potenciar el model de transport públic, i en especial aquesta línia ferroviària, atès que el territori que travessa compta amb una població de 200.000 ciutadans.

Solsona, Royes, Perelló i Postius, defensen la millora de la línia Cervera Lleida.
Solsona, Royes, Perelló i Postius, defensen la millora de la línia Cervera Lleida.
Marc Solsona encapçala la defensa de la millora i la viabilitat d'ampliar les freqüències diàries de trens

L’alcaldable de CiU per Lleida, Toni Postius; els actuals alcaldes i alcaldables de Mollerussa, Marc Solsona; de Tàrrega, Rosa Perelló, i de Cervera, Ramon Royes, acompanyats per portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, Pere Macias, han reivindicat avui una millora de la línia de tren entre Lleida i Cervera amb un augment de la freqüència de pas i millor confortabilitat dels combois.

Solsona, Royes, Perelló i Postius, defensen la millora de la línia Cervera Lleida.Des de l’estació de Mollerussa, Solsona ha explicat que avui som aquí per visualitzar que tots els alcaldes i alcaldables de les capitals de comarca de la línia Cervera-Lleida estem compromesos en la seva millora. Ha defensat la viabilitat d’ampliar un 50% la freqüència trens diarisdemanarem a la Generalitat que es passi passant de 6 a 9, i la necessitat d’adaptar els horaris per tal de poder enllaçar amb els trens AVE, AVANT i RENFE per anar a Barcelona, Madrid o Saragossa, entre altres destinacions. L’actual alcalde ha indicat que volem que els viatges en aquesta línia siguin més còmodes i agradables, perquè la millora de la freqüència i del confort repercutirà en un augment de l’ús del transport públic.

demanarem a la Generalitat que es passi passant de 6 a 9, i la necessitat d’adaptar els horaris per tal de poder enllaçar amb els trens AVE, AVANT i RENFE per anar a Barcelona, Madrid o Saragossa, entre altres destinacions.

Tots coincideixen en la necessitat de potenciar el model de transport públic, i en especial aquesta línia ferroviària, atès que el territori que travessa compta amb una població de 200.000 ciutadans dels quals molts necessiten desplaçar-se cada dia per motius laborals, sanitaris, per anar a estudiar o activitats d’oci i urgeixen potenciar el model de transport públic.

Pel que fa a Mollerussa en concret, Solsona ha destacat que aquests avenços se sumarien a la millora de connexions de la capital de l’Urgell que serà efectiva amb la nova estació d’autobusos projectada davant de l’estació. En aquest sentit, tots els alcaldables reivindiquen concentrar el servei d’autobusos i de trens en un mateix àmbit per facilitar els enllaços, millorar l’oferta i permetre la mobilitat amb puntualitat i seguretat. Solsona ha recordat que en matèria de transport públic, la Generalitat ha fet molt bona feina en molt poc temps, però cal avançar més en les nostres comarques”.


Marc Solsona encapçala la defensa de la millora i la viabilitat d'ampliar les freqüències diàries de trens
comentaris