Alevins i Infantils del CTT Mollerussa es classifiquen pel Campionat de Catalunya

L'equip del CTT Mollerussa Servisimó VW de la Tercera Nacional, format per en Ricard Gómez, Guillem Solé i Ferran Tudela, va aconseguir plaça de Play-Off d'ascens a Segona Nacional, el que els permet lluitar per l'ascens a la Segona Nacional.

Equip Alevi del Club tennis Taula Mollerussa.
photo_camera Equip Alevi del Club tennis Taula Mollerussa.

El Club Tennis Taula Mollerussa incorpora al seu palmarès un nou èxit, que va assolir aquest cap de setmana a Barcelona, amb la classificació dels equips aleví i benjamí per la fase final del Campionat de Catalunya.

L'equip aleví, del que en formen part Guillem Sans, Albert Feliu i Marc Miró, va demostrar el seu bon moment esportiu, derrotant al CTT Nàstic de Tarragona, CTT Tramuntana Figueres B , CTT Cambrils, i CTT Ripollet, una fita que els permetia amb tota claredat fer el pas a la final catalana.

Pel que fa a l'equip infanti, que patrocina Àlex Joier, i del que en formen part Marc Molina, Cristian Fernández i Ivan Fernández, no ho van tenir tan fàcil, per entrar en les rondes finals del Campionat de Catalunya, i la lluita amb els clubs de Badalona i Mataró va ser força igualada fins al final, que es va decantar pels del Pla d'Urgell.

Amb aquesta classificació, el club mollerussenc tindrà una important representació a la final catalana, amb les categories individuals i de parelles. Classificació a la qual s'afegirà l'equip Mollerussa Servisimó VW, amb Ricard Gómez, Guillem Solé i Ferran Tudela, que milita a la Tercera Divisió, que ja disposa d'una plaça de Play-Off d'ascens a la Segona Nacional.

Comentaris