18.08.2022 |
Territoris.cat

Alpicat i Cubells, ajuntaments guardonats per la implantació de l'administració digital

Reconeixement de l'Administració Oberta de Catalunya i lliurament dels guardons als alcaldes de la mà de la consellera de Governació, Meritxell Borràs

L'Ajuntament d'Alpicat, premiat per la implantació de l'administració digital interior
L'alcalde d'Alpicat, Joan Gilart, amb la consellera Borràs
Alpicat i Cubells, ajuntaments guardonats per la implantació de l'administració digital

Els ajuntaments d'Alpicat i Cubells han estat guardonats enguany amb el Reconeixement de l'Administració  Oberta de Catalunya per haver destacat en la implantació de l'administració digital a les seves organitzacions.  

Els alcaldes, Josep Regué, de Cubells, i Joan Gilart, d'Alpicat, han recollit els guardons de la mà de Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, i presidenta del Consorci AOC, en el marc d'un acte celebrat aquest dijous al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) com a cloenda del Congrés de Govern Digital, que s’ha celebrat en aquest escenari al llarg de tota la setmana. Al lliurament ha assistit també Celia Argilés, vicepresidenta del Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Catalunya.

Aquest reconeixement s’atorga d'acord amb els indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

Pel que fa a Cubells, el consistori ha mostrat un grau avançat de digitalització dins de la categoria d’ajuntaments de menys de 1000 habitants, segons fonts municipals. El seu alcalde, Josep Regué, s’ha felicitat pel premi i ha manifestat el seu desig per "trobar-nos de nou en els futurs congressos i continuarem treballant des de l’ajuntament de Cubells per a seguir liderant el procés de digitalització dels consistoris”.

Per la seva part, l'alcalde d'Alpicat, Joan Gilart, també va recollir personalment el guardó. 

Alpicat i Cubells, ajuntaments guardonats per la implantació de l'administració digital
comentaris