La marxa Pagesa reuneix més de 379 tractors en la segona jornada anant cap a Barcelona

Tots els tractors arribaran finalment demà dissabte 28 a les 11 h a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, on tot seguit hi haurà l’acte final de la Marxa Pagesa

La Marxa Pagesa camí a Barcelona
photo_camera La Marxa Pagesa camí a Barcelona

Un total de 379 tractors han participat aquest divendres en les diferents rutes de la Marxa Pagesa, les columnes provinents de les comarques de Lleida, Muntanya i l'Anoia, uns 186 vehicles, arribaven a Martorell; als que s'hi van afegir 30 a Terrassa provinents de les comarques de Catalunya Central, 103 a Vilafranca del Penedès procedents de les comarques de les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, Alt Penedès i Baix Llobregat, i 60 a Mataró provinents de les comarques de Girona.

La Marxa Pagesa camí a Barcelona 2A primera hora de la tarda, els tractors confluiran a Badalona, on s'ha lliurat el Manifest de la Marxa Pagesa a l'alcaldessa Dolors Sabater i els participants han gaudit d'un tast de productes de temporada i proximitat al Centre de Convencions de Badalona. La Marxa ha continuat fins a Molins de Rei, on s'ha organitzat una assemblea i un sopar.

Els tractors de la ruta de la Plana de Lleida-Muntanya-Anoia-Baix Llobregat fan nit a Molins de Rei, per sortir dissabte a les 9.30 h cap a Barcelona. Els de la ruta de les Terres de l'Ebre-Camp de Tarragona-Alt Penedès-Baix Llobregat sortiran a les 9.30 h des de Molins de Rei, població a la qual s'hauran unit els que sortiran a les 9 h de Sant Boi de Llobregat. Els de la ruta de Comarques de Girona-Maresme sortiran dissabte a les 9.30 h de Badalona, i els de la ruta Catalunya Central-Vallesos sortiran a les 9 h de Santa Perpètua de Mogoda, als quals s'hauran unit els procedents de les Franqueses del Vallès.

Comentaris