Alumnes del col·legi El Carme de Mollerussa participen en el Dia Internacional de la Gent Gran

Els escolars van participar aquest dissabte en les activitats del projecte REMS de la Fundació Catalunya-La Pedrera de Mollerussa 

Ballada de sardanes en la seu de la Fundació Catalunya La Pedrera de Mollerussa
photo_camera Ballada de sardanes en la seu de la Fundació Catalunya La Pedrera de Mollerussa

Els participants del projecte REMS de Fundació Catalunya-La Pedrera de Mollerussa van compartir amb els nens del Col·legi el Carme, les activitats del Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemorava el dissabte 1 d'octubre. Durant la passada setmana, escolars i usuaris van assajar, una ballada de sardanes amb la col·laboració de Mercè París, membre de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa.

Concurs de dibuix en la seu de la Fundació Catalunya La Pedrera de MollerussaAmb l'objectiu de conscienciar als nens de Mollerussa sobre les persones grans i gràcies a la col·laboració de l'escola, els alumnes de 6è, del centre educatiu, van fer un dibuix representant com veuen a les persones grans. Els mateixos participants del projecte REMS van seleccionar els dibuixos finalistes i el guanyador.

Després del lliurament de premis, es va dur a terme un fi de festa ballant sardanes tots plegats amb les barretines que van confeccionar dos participants en el projecte REMS. Una experiència intergeneracional enriquidora que fomenta els valors i el respecte per la gent gran.

Comentaris