18.08.2022 |
Territoris.cat

Ataquen l'exterior de la seu de Ciutadans a Lleida amb una pintada i el llançament d'ous plens de pintura

La formació, que ha denunciat els fets davant els Mossos, ha rebut un correu electrònic en què els suposats autors s'identifiquen com a "persones a favor del democràtic dret a l'autodeterminació"

Imatge de la pintada apareguda a l'exterior de l'edifici que acull la seu de Ciutadans a Lleida. Imatge del 6 d'abril del 2017. (Horitzontal)
Imatge de la pintada apareguda a l'exterior de l'edifici que acull la seu de Ciutadans a Lleida / Foto ACN
Ataquen l'exterior de la seu de Ciutadans a Lleida amb una pintada i el llançament d'ous plens de pintura

La seu de Ciutadans a la ciutat de Lleida ha estat objecte la passada matinada d'un atac vandàlic, després de rebre el llançament des del carrer de diversos ous amb pintura vermella que han impactat contra els vidres, sense arribar a trencar-los. Així mateix, també ha aparegut una pintada amb el lema "Cs feixistes per negar el dret a l'autodeterminació!", en la paret exterior de l'edifici que acull la seu de la formació a la capital del Segrià i on també resideixen veïns, situat a l'avinguda de Madrid.

Aquest és el cinquè atac que pateix la seu d'aquest partit a Lleida, mentre que l'alcalde Àngel Ros condemna l'acció

Segons ha pogut saber l'ACN, l'agrupació local de Ciutadans de Lleida, que ja ha denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra, ha rebut aquest dijous un correu electrònic en què els suposats autors, que s'identifiquen com a "persones a favor del democràtic dret a l'autodeterminació", adverteixen que: "Continuarem assenyalant als enemics de la democràcia. Contra el feixisme, tolerància zero". El d'aquesta matinada és el cinquè atac que pateix la seu d'aquest partit a Lleida com el que va tenir lloc el 3 de juny passat en què diverses pedres també llençades des del carrer van arribar a trencar algun dels vidres.Pla general dels vidres de la seu de Ciutadans de Lleida tacats de color vermell i de la pintada apareguda a l'exterior de l'edifici. Imatge del 6 d'abril del 2017. (Horitzontal)

L'acció ha rebut les condemnes a través de les xarxes socials de diversos membres de la formació taronja com ara Inés Arrimadas, Matías Alonso o Carina Mejías, entre altres, o de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, qui ha expressat que "en política la tolerància i el respecte han d'anar sempre per davant de tot".

Ataquen l'exterior de la seu de Ciutadans a Lleida amb una pintada i el llançament d'ous plens de pintura
comentaris