23.04.2021 |

Auto Nayox injecta energia a Mollerussa, en una clara aposta de futur

“La tornada d’una volta esperada”.  Segons diuen, això només és el començament... En algun moment de la setmana passada, us vareu trobar amb una caravana de cotxes vermells?
Una de les accions que es van dur a terme a la plaça Major de Mollerussa.
Auto Nayox injecta energia a Mollerussa, en una clara aposta de futur


Van envair  els carrers del Pla d’Urgell avisant-nos que l’anaven a muntar. I tant que la van muntar!

Auto Nayox, empresa del Grup Nayox,  la referència de Seat a Mollerussa i Tàrrega, va crear un gran espectacle al carrer, que va dinamitzar i animar als espectadors que hi havia concentrats a la Plaça Major de Mollerussa.

Ens van cridar l’atenció amb missatges com Autosupera’t, Motoritza’t, Enamora’t, que estaven relacionats amb cinc espectacles diferents, finalitzant amb una invasió de zombis  que  van contagiar a nens i adults amb un missatge molt clar per a tots TORNA A VIURE LA VIDA”.

Auto Nayox injecta energia i aposta per la nostra comarca realitzant una aposta de futur. Malgrat que el sector de l’automòbil no està passant un dels seus millors moments, el grup automobilístic Nayox confia i aposta amb força per Mollerussa i Tàrrega, inaugurant ambdós concessionaris, més grans i millor equipats. En aquesta línia, han donat major amplitud al servei de postvenda i de reparació, ampliant també el nombre de vehicles de l’exposició. 

Auto Nayox retorna  d’aquesta manera la confiança que tota la gent va dipositar en el seu projecte durant aquests anys de treball.

L’enregistrament íntegre dels espectacles a Mollerussa s’han muntat en un reportatge que serà emès en exclusiva el dia de la inauguració de les noves instal·lacions al Polígon Industrial Golparc, parcel·la 10 de Golmés.

Podeu trobar l'enregistrament en Facebook http://www.facebook.com/nayox.grup i en http://www.youtube.com/watch?v=9m5c_wqtzy4

Auto Nayox injecta energia a Mollerussa, en una clara aposta de futur
comentaris