Un banc demana cinc anys de presó per a un treballador a qui acusa d'haver-se apropiat de 7.000 euros de tres clients

La fiscalia demana l'arxiu provisional de la causa en considerar que no queden acreditats els fets denunciats

Un treballador d'una oficina bancària de Barclays a Lleida s'ha assegut aquest dimecres al banc dels acusats, a l'Audiència de Lleida, denunciat pel banc per estafaL'entitat assegura que es va quedar 6.912 euros de tres clients.

Segons la denúncia, l'acusat feia signar xecs en blanc a aquests clients i després hi escrivia quantitats superiors a les que els clients li demanaven i es quedava la diferència. En total, hauria fet fins a tretze operacions entre els anys 2013 i 2014. L'home, amb 24 anys d'antiguitat en el sector bancari, ha negat els fets i ha assegurat que els tres clients sempre van signar els xecs amb la quantitat ja escrita, que coincidia amb la quantitat que retiraven.

La fiscal demana l'arxiu provisional de la causa en considerar que no ha quedat acreditat el presumpte comportament de l'acusat, ja que els tres clients presumptament estafats, no es van adonar de l'estafa fins que la nova directora de la sucursal els va trucar per explicar-los-hi. L'acusació particular en canvi demana que se'l condemni a cinc anys de presó pels fets.

Comentaris