Benestar Social i Família destinarà enguany 11,9 milions al finançament de diversos programes a Lleida.

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha signat avui els contractes programes 2012-2015 amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants i els consells comarcals de la demarcació de Lleida en matèria de serveis socials, programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat.

A través d’aquest acord, el Departament destinarà enguany un import total d’11.923.723,93 € al finançament de tots aquests serveis als consells comarcals i als ajuntaments de més de 20.000 habitants. Avui s’han signat els acords amb els consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Sobirà, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i el Solsonès i l’Ajuntament de Lleida. Els contractes programa amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Conselh Generau d’Aran ja es van signar el mes de maig passat durant la visita que el conseller va fer a aquests territoris.

El conseller Cleries ha destacat que aquest acord 

garanteix estabilitat als ens locals i comarcals i segueix una línia de continuïtat. En un moment com el que estem vivint de dificultat, des del Govern de la Generalitat prioritzem l’atenció a les persones i creiem que la bona feina que es fa des de la primera línia d’atenció des dels consells comarcals i els ajuntaments cal seguir-la reforçant fent aquesta aposta conjunta,

ha afegit Cleries.

Benestar Social i Família destinarà aquest any 182,4 milions d’euros al finançament dels serveis socials bàsics, programes de benestar social i polítiques d’igualtat que presten els ens locals i comarcals al conjunt de Catalunya.