Bojan Krkic participa en la cloenda del curs del col·legi el Carme de Mollerussa

Lluït acte de cloenda del curs escolar del col·legi el Carme de Mollerussa, en el que hi va participar el jugador de La Roma Bojan Krkic, exalumne del centre.
photo_camera L'espectacle va tenir com a tema central els trens.

El pavelló firal de Mollerussa va ser l'escenari el passat dissabte de l'acte de cloenda del curs escolar, una iniciativa en la que hi van participar els alumnes dels cicles d'Educació Infantil. Un festival que va comptar amb la presència d'un nombrós públic, que va seguir amb atenció totes les activitats que van dur a terme els petits.

Els petits van ser els protagonistes de la fesataUn espectacle dedicat al tema del tren, servia per finalitzar el projecte interdisciplinar realitzat aquest curs. Una festa en la que van tenir com a convidat especial el que fou exalumne i actualment jugador de La Roma, Bojan Krkic.

El participants van gaudir d’un multitudinari sopar, en companyia de la Comunitat Educativa, que va estar amenitzat per un grup d’animació infantil i una orquestra que va aportar la darrera nota a aquesta fantàstica celebració que acomiada el curs 2011-2012.

comentaris