22.05.2022 |

Restauradors del Pla d'Urgell innoven en les seves propostes gastronòmiques

La comarca del Pla d'Urgell s'ha convertit en un dels destins turístics  preferits del cap de setmana,  degut a la coneixença del Parc Natural de l'Estany d'Ivars i Vila-sana. Per aquest motiu restaurants de la zona com Petit Xiroi estan despertant l'enginy per oferir al públic propostes gastronòmiques innovadores.
Imatge interior del restaurant Petit Xiroi.
Restauradors del Pla d'Urgell innoven en les seves propostes gastronòmiques

El restaurant de Vila-sana Petit Xiroi es troba a pocs metres de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, per la qual cosa els seus propietaris han adaptat la proposta gastronòmica recuperant algunes de les receptes tradicionals de la comarca, així com adaptant-ne altres d'innovadores de collita própia.

Per tal de donar a conèixer aquesta cuina, l'establiment oferirà el proper dissabte dia 16 de juny un sopar maridatge amb cava de la Bodega l'Origan, aconseguint una unió harmònica amb l'elaboració de plats que acompanyaran aquesta proposta per als gourmets més exigents. Com exemple  el maridatge s'acompanyarà d'altres plats més tradicionals com, el  medalló de patata al caliu amb salmó marinat acompanyat de cava Aire Brut Nature jove, o les gambes blanques de Huelva, amb cava rosat l'Origan Brut Nature, així com  l'entrecot de vedella a la brasa remullat amb cava l'Origan Brut Nature. 

Els maridatges seran els protagonistes de les nits dels divendres i dissabtes durant tot l'estiu, també amb noves opcions amb desgustacions de orujos Ruavieja, whiskey, i proposta de cata per als amants del Gin tonic.

Petix Xiroi, ofereix una de les cuines més exquisides del Pla d'Urgell, en un marc privilegiat com és l'Estany d'Ivars i Vila-sana. La seves propostes elaborades amb productes de la terra, garanteixen la millor qualitat a un preu molt competitiu amb propostes de 30 € i amb un servei avalat per anys de professionalitat. 

Restauradors del Pla d'Urgell innoven en les seves propostes gastronòmiques
comentaris