26.09.2022 |

Bojan Krkic visita el camp de futbol 7 que s'inaugurarà el dia 28 de juny

El jugador de La Roma Bojan Krkic ha visitat aquest matí el camp de futbol 7 que s'ha construït al costat del col·legi Ignasi Peraire i que finança la Fundació Privada Johan Cruyff, i l'Ajuntament de Mollerussa.
Els responsables de la Fundació, Marc Solsona i Bojan visitant el camp.
Bojan Krkic visita el camp de futbol 7 que s'inaugurarà el dia 28 de juny

Tot apunt perquè el proper dia 28 de juny es pugui inaugurar el camp de futbol 7 que ha impulsat la Fundació Johan Cruyff i l'Ajuntament de Mollerussa. i que portarà el nom del jugador de La Roma Bojan Krkic. Un equipament que es troba al costat del col·legi Ignasi Peraire, i que passarà a ser un dels cinc que l'entitat privada ha instal·lat a Catalunya. L'acte inaugural estarà presidit per mateix Johan Cruyff i en el decurs del mateix es portaran a terme diferents partits entre equips escolars de la localitat.

Es tracta del primer Cruyff Court de la demarcació de Lleida i el primer de Catalunya apadrinat per un jugador de futbol. L’equipament, tot i que en horari lectiu serà utilitzat per alumnes del centre Ignasi Peraire durant el curs escolar, estarà obert a tota la ciutadania. Pel que fa al pressupost, aquest nou equipament tindrà un cost de 120.000 euros, dels quals 40.000 van a càrrec de la Fundació Johan Cruyff, encarregada de subministrar la gespa artificial i la resta els aportarà l’Ajuntament.

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, que també ha visitat el camp ha explicat

que l’Ajuntament treballarà per, en col·laboració amb la fundació, derivar activitat al camp amb competicions entre les escoles i diferents campionats esportius.

En aquest sentit, Sander Waare coordinador del projecte Cruyff Court, ha indicat que des dels altres Cruyff Courts ja s’organitzen diferents competicions, fins i tot internacionals, i ha afegit que la filosofia d’aquests camps es centra en 14 regles bàsiques de Johan Cruyff que inclouen, entre altres, fomentar l’esperit d’equip, la responsabilitat, el respecte, la integració i la creativitat. Waare també ha dit que el projecte ja compta amb un total 160 camps d’aquestes característiques repartits tot el món i que a Catalunya el camp de Mollerussa es convertirà en el cinquè desprès dels d’Igualada, El Vendrell, Reus i Vilanova i la Geltrú. 

Bojan Krkic visita el camp de futbol 7 que s'inaugurarà el dia 28 de juny
comentaris