Tomàs Cusiné guardonat com a millor celler per l'Associació Catalana de Sumillers

L'enòleg mollerussenc Tomàs Cusiné està essent un dels empresaris del sector que treballa per destacar la qualitat i posar en valor els vins de la denominació d'origen Costers del Segre, una tasca que ha estat reconeguda per l'Associació Catalana de Sumillers, que l'ha guardonat com el millor celler del 2012.
photo_camera Tomàs Cusiné en una de les fires en que participa amb el vins del celler.

El celler Tomàs Cusiné, de la DO Costers del Segre, ha estat guardonat amb el premi al millor celler en l’edició 2012 dels premis que atorga l’Associació Catalana de Sommeliers. Un reconeixement al que s'ha d'afegir el recentment atorgat per la Llista Parker als vins Llebre i Drac Màgic, en la que s'han concedit 90 punts a aquestes varietats negres de la collita del 2009.


L’empresari i enòleg Tomàs Cusiné va decidir, la verema del 2003, emprendre al poble d’El Vilosell, un nou projecte vitivinícola en el qual poder bolcar tota la seva passió i coneixements de gairebé trenta anys de dedicació a la vitivinicultura. La seva àmplia experiència en la Denominació d’Origen Costers del Segre i la garantia que li aporten les pròpies vinyes li han permès crear uns reconeguts vins d’alta personalitat i elegància: Vilosell, Geol, Comabarra, Macabeu, Racons, Auzells, Llebre, o Drac Màgic.

El celler exporta actualment el 75% de la seva producció a 26 països, vins que s'elaboren amb diferents varietats que es conreen en unes 30 hectàrees de finques que limiten amb les comarques de La Conca de Barberà, El Priorat  i el Montsant.

comentaris