Carles Gaig obre el cicle ‘Exploradors Gastronòmics’ del restaurant La Boscana

L'interès de Carles Gaig, per unir la tradició i la innovació li fan renovar en 1989 el tradicional restaurant i es convertirà en el Restaurant Gaig i que obtindrà una estrella Michelin al 1993.

Carles Gaig i Joel Castanyè en el projecte Exploradors Gastronòmics
photo_camera Carles Gaig i Joel Castanyè en el projecte Exploradors Gastronòmics

El cuiner Carles Gaig serà l’encarregat d’inaugurar el cicle Exploradors Gastronòmics, que organitza el restaurant La Boscana de Bellvís. Una iniciativa que impulsa el Xef de l’establiment Joel Castanyé en commemoració del primer aniversari del restaurant. Es tracta d’una iniciativa, que començarà el divendres 20 de novembre, amb un sopar, que els organitzadors anomenen a quatre mans, en el que ambdós cuiners compartiran els fogons per oferir als participants tota la creativitat combinada per sorprendre els paladars més exigents.

Restaurant la Boscana pretén donar continuïtat a aquesta iniciativa, organitzant un sopar cada mes, en el que Castanyé comptarà amb professionals de prestigi.

Carles Gaig va néixer al barri d'Horta, envoltat de fogons a una família dedicada des de 1869 a la cuina a l'anomenada Taberna d'en Gaig. Sempre va ajudar a la seva família però no va ser fins a als anys 70 quan la ceguera de la seva mare va fer que agafés les regnes del restaurant en el qual tanta influència va rebre de la seva besàvia y la seva mare i la qual aplica amb seny a les seves receptes de tota la vida.

El seu interès per unir la tradició i la innovació li fan renovar en 1989 el tradicional restaurant i es convertirà en el Restaurant Gaig i que obtindrà una estrella Michelin al 1993.

Al 2004, Carles, la seva dona Fina Navarro i tot el seu equip tanquen portes del mític restaurant d'Horta i es traslladen al cor de Barcelona, al barri de l'Eixample, al Hotel Cram amb el nou nom de Gaig en el qual es segueix el seu interès per fusionar la cuina de Vanguardia i la de mercat.

Comentaris