La carretera de Vilanova de Bellpuig a Golmés enllestida en el primer trimestre de 2016

Durant el període de les obres l'accés a Vilanova de Bellpuig es traslladarà al camí de Castellnou de Seana i la carretera de Bellpuig.

Visita obres carretera Vilanova
photo_camera Visita obres carretera Vilanova

El projecte de remodelació de la carretera de Vilanova de Bellpuig a Golmés, està previst que finalitzi en el primer trimestre del 2016, segons han explicat aquest dimarts els alcaldes dels municipis Joan Trull i Jordi Calvís. Declaracions que han dut a terme en el decurs de la signatura de l’acta de replanteig de les dues fases que s’iniciaran en els pròxims dies. A l’acte de la signatura, hi han assistit els tècnics de la Diputació de Lleida, ens que finança l’obra, i els representants de l’empresa adjudicatària.

Joan Trull i Jordi Calvís signen l'acya de replanteig de la millora de la carreteraCal recordar que la Diputació va dur a terme una primera fase, al mes de març, amb la que es van eliminar els revols més problemàtics del traçat, així com l’enderroc d’uns edificis agrícoles.

Amb les dues noves fases, que completaran els 2,7 quilòmetres de la carretera, l’ens provincial i destina una partida que ronda el milió d’euros. L’alcalde de Vilanova Joan Trull ha manifestat la seva satisfacció, ja que aquesta millora ha sigut una de les reivindicacions més importants del municipi, hi ha agraït a l’Ajuntament de Golmés i a la Diputació de Lleida la seva predisposició a desencallar el projecte. 

Els alcaldes han explicat que es tallarà la carretera mentre durin les obres, i es donarà pas alternatiu pel camí de Castellnou de Seana i per la carretera de Bellpuig.

Comentaris