L'alcalde de Castellnou Jordi Llanes indignat pel nou robatori que deixa cinc dies, incomunicat el municipi

Els lladres no es van poder endur el cable, pel fet que el sistema de seguretat va alertar als cossos de seguretat, més ràpidament. Tot i així els delinqüents ja havien cremat el material per separar el plàstic del metall

Robatori Cable Castellnou (3)
photo_camera Els tècnics reparen la xarxa de telefonia a Castellnou de Seana

El municipi de Castellnou de Seana es troba incomunicat des del passat divendres, a causa del enèsim robatori de cable de la xarxa de telefonia, que ha patit el municipi. Els lladres van tallar al voltant de 200 metres de cable i el van començar a cremar, per separar el plàstic del metall, però els sistemes d’alarma de la companyia van alertar ràpidament als cossos de seguretat i els lladres no va poder endur-se el material.

L’alcalde de Castellnou de Seana, Jordi Llanes, es va mostrar indignat pel fet que el municipi es trobi incomunicat un cop més, sense línia telefònica ni internet, amb els perjudicis que això ocasiona. Aquesta situació no permet treballar a les farmàcies, facturar a les empreses i a particulars que depenen de la comunicació. Llanes va afegir que ja estan cansats de demanar a la companyia, que soterri les línies o bé que instal·li la fibra òptica, per tal d’evitar els robatoris, de la mateixa manera que ho han fet d’altres municipis com Vila-sana, Bell-lloc o el Palau d’Anglesola, que també van patir reiterats robatoris, en els darrers mesos, en els polígons i en la xarxa d’abastament de servei del terme municipal.

D’altra banda, el president del Consell Comarcal, Josep M. Huguet, té previst convocar un Consell d’Alcaldes, per tal de tractar el tema i mirar d’estudiar mesures de pressió, per tal que la companyia prengui mesures, i evitar els perjudicis que els robatoris ocasionen.

comentaris