07.07.2020 |

Catalunya, nou estat d'Europa, després de l'11s2012Imatges d'agraimenet de l'Assemblea Nacional Catalana, i de l'Associació de Municipis per la Independència,així com la repercussió internacional de la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona.
Catalunya, nou estat d'Europa, després de l'11s2012

La manifestació "Catalunya, nou estat d'Europa" amb gairebé 2 milions de participants va tenir lloc a Barcelona durant la Diada Nacional de Catalunya de l'any 2012. Fou organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana, la presidenta de la qual, Carme Forcadell, va dir que "el 12 de setembre, el Govern haurà de començar a treballar per la independència de Catalunya".

The "Catalonia, new state of Europe" demonstration took place in Barcelona on 11th September 2012 (the National Day of Catalonia) with nearly 2 million people on the streets. 
It was organized by Assemblea Nacional Catalana whose president, Ms. Carme Forcadell, said: "on 12th September, the catalan government will have to work for the independece of Catalonia".

La manifestación "Catalunya, nuevo estado de Europa" con casi 2 millones de participantes tuvo lugar en Barcelona durante la Diada Nacional de Catalunya el 11 de Septiembre de 2012. Fué organizada por la Assemblea Nacional Catalana, la presidenta de la cual, Carme Forcadell, sentenció que "el 12 de Septiembre, el Gobierno catalán debería de empezar a trabajar por la independencia de Catalunya".

Catalunya, nou estat d'Europa, després de l'11s2012
comentaris