18.08.2022 |
Territoris.cat

La cervesera Sant Miquel de Lleida commemora el seu 60è aniversari a Catalunya

Directius i autoritats en l'acte de commemoració de Sant Miquel a lleida
Directius i autoritats en l'acte de commemoració de Sant Miquel a Lleida
La cervesera Sant Miquel de Lleida commemora el seu 60è aniversari a Catalunya

La firma cervesera Sant Miquel celebra el seu 60è aniversari de l'arribada a Catalunya, que va ser a través de les instal·lacions de Lleida i coincidint amb aquesta celebració s'ha presentat la campanya De la terra al món. Feta a Lleida que vol servir per reivindicar els orígens lleidatans. Un dels principals motius que es va fer servir per apostar per Lleida per implantar la fàbrica va ser l'aigua del riu Segre.

Imatge de la planta de la cervesera Sant Miquel a LleidaEl Centre de Producció de Mahou San Miquel a Lleida ha aconseguit mantenir durant els darrers 10 anys una producció de prop del 95% del total de la seva capacitat tot i la crisi econòmica. Segons el director del centre, Manuel Heredia, això ha estat possible per la seva elevada operativitat a diferents mercats que abasten els 5 continents i fins a més de 40 països.

El centre té una capacitat de 2 milions d'hectolitres a l'any, 4 línies d'envasat multi formats, una superfície de 165.000 metres quadrats, un magatzem de 6.500 metres quadrats i hi treballen 150 professionals.

Imatge de la planta de la cervesera Sant Miquel a Lleida 1L'acte de celebració del 60è aniversari que ha tingut lloc aquest dilluns a la fàbrica de Lleida, ha comptat amb autoritats diverses com l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, representants del consistori, la Cambra de Comerç, la Federació d'Hostaleria o la Diputació, entre d'altres. Aquí s'ha aprofitat per presentar les accions commemoratives de l'aniversari amb una edició limitada a l'hostaleria de tot Catalunya que porta per lema De la terra al món. Feta a Lleida. Es vol reivindicar així els orígens lleidatans de la cervesa, sense renunciar a la seva mirada global i a l'estil de vida explorador i inquiet.

En aquesta edició limitada, la marca ha volgut relatar la seva arribada a Catalunya a través d'una sèrie de tres imatges amb els monuments més rellevants del seu origen: l'arribada des de Manila al port de Barcelona, la inauguració del Centre de Producció de Lleida i la recerca dels millors ingredients per crear una cervesa de qualitat única.

La cervesera Sant Miquel de Lleida commemora el seu 60è aniversari a Catalunya
comentaris