Comença la temporada d'hivern a l'aeroport de Lleida-Alguaire amb 208 operacions programades

El pròxim 21 de desembre es dóna el tret de sortida a aquesta temporada, amb vols setmanals a cinc destinacions europees

foto lleida alguaire interior
photo_camera Les operacions de temporada seran 148, de les companyies Neilson/Thomas Cook i Arkia / Foto Aeroport Lleida-Alguaire

L’aeroport de Lleida- Alguaire dóna el tret de sortida a la temporada d’hivern el pròxim 21 de desembre, amb 208 operacions programades a 5 destinacions europees operades per 3 companyies.

Les operacions de temporada seran 148,  74 vols d’arribada i 74 vols de sortida, de les companyies Neilson/Thomas Cook i Arkia, que se sumaran als que AirNostrum ofereix durant tot l’any (60 aquesta temporada, 30 d’arribada i 30 de sortida).

Neilson-Thomas Cook i Arkia volaran durant l’hivern amb 148 operacions a Londres, Manchester, Birmingham i Tel Aviv

D’una banda, Neilson/Thomas Cook aquest any volarà durant 17 setmanes  a partir del 21 de desembre. Oferirà dos vols setmanals des de Londres-Gatwick, un des de Manchester i un des de Birmingham. Excepcionalment, aquest any hi haurà dos vols més el febrer amb origen Manchester, per donar resposta a la demanda existent.

Per evitar volar el dia de Nadal i el dia d’any Nou (que cauen en diumenge, quan la companyia opera a l’aeroport) els primers vols seran dimecres 21 i 28 de desembre, i dilluns 2 de gener. A partir del dia 8 de gener, seran cada diumenge.  En total, els avions d’aquest touroperadors que connecten amb les 3 destinacions  europees tenen capacitat per 680 places.  A més de repetir per cinquè any, Neilson/Thomas Cook ha confirmat el seu compromís per continuar operant en aquest aeroport durant almenys dos anys més.

AirNostrum connectarà Lleida amb Palma de Mallorca durant tot l'any, els divendres i diumenges

Per la seva banda, Arkia oferirà vols durant 11 caps de setmana amb connexions amb Tel Aviv, entre el 13 de gener i el 24 de març. La capacitat d’aquests avions és de 120 places.

Finalment, es mantindrà igual l’oferta de vols d’AirNostrum que connecta Lleida amb Palma de Mallorca durant tot l’any, els divendres i diumenges, amb sortida a les 16:00 h, i capacitat per 88 viatgers.

Millores en la sala d’embarcament i arribades

Per tal de millorar el servei als passatgers, de cara a la temporada d’hivern s’ha ampliat el nombre de seients a la sala d’embarcament augmentant en 100 seients més. A la zona d’arribades s’han habilitat 6 lavabos més i un espai per a desar els carretons d’aeroport. A més, s’han col·locat més màquines expenedores de menjar i beure tant a la sala d’embarcament com a arribades.

comentaris