Distform aposta per la formació de futurs xefs

L'objectiu és que els futurs xefs coneguin més la tecnologia de precisió per a coccions a baixes temperatures.
 
El dilluns 4 de juny, a les 12'00h tindrà lloc l'entrega de premis a l'Escola d'Hostaleria de Lleida i Turisme de Lleida, del CONCURS DE CUINA ESCOLA D'HOSTELERIA DE LLEIDA I PREMI DISFORM.
Els alumnes atenent al mètode de cocció a partir de la tecnologia de precisió per a coccions a baixes temperatures hauran de cuinar un filet de porc i/o unes postres amb pera de Lleida amb els equipaments de Distform.  El jurat format per Mateu Blanch, President de l'Associació Lleidatana de Cuiners, Rafael Tugues, Membre de Relais Desser Internacional, Rafa Gimena, periodista i cronista gastronòmic i Eduard Ros, crític gastronòmic, valorarà la presentació i l'explicació de les receptes. 
L'acte comptarà amb el Director General de Centre Públics del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Jordi Roig, el Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, Cap del Servei de Coordinació dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació de Lleida, Enric Fort, el vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich i el regidor de Promoció Econòmica ,Indústria, Comerç i Mercats de Consum, Rafael Peris.
 
Distform aposta per la formació dels futurs xefs col·laborant amb material i organitzant tota mena d'esdeveniments. L'objectiu d'aquesta aposta per la formació és dinamitzar i motivar al màxim els nous xefs, que el dia de demà han de ser referència a escala mundial per prolongar el prestigi de la marca de la cuina mediterrània i en particular la catalana.
 
 

Comentaris