17.01.2022 |
Territoris.cat

Digit compagina a la perfecció el binomi de tecnologia i creativitat

L'èxit de la gestió de l'empresa, no seria possible sense comptar amb la professionalitat del seu equip humà, que dóna servei a 2.500 clients, un 70% d'empreses de diversos sectors.

Façana Digit Informatica Interior
L'empresa té la seva seu al carrer Ferran Puig, 26 de Mollerussa
Digit compagina a la perfecció el binomi de tecnologia i creativitat

Publireportatge

Dígit es crea a finals de 1991 com a empresa de serveis informàtics, especialitzada en el món empresarial, amb dues seccions ben diferenciades. Per una banda, els serveis informàtics amb l'assessorament integral, l'anàlisis i auditoria informàtica i empresarial, sistemes de virtualització client/servidor i escriptoris virtuals Exhange, backups, etc. i els sistemes multiplataforma (pc's, tablets, mac's).

En aquesta línia, l'empresa també ofereix la implantació de Software físic, sistemes hardware, sots-sistemes i xarxes. En relació a la seguretat, Digit Serveis Informàtics s'ha especialitzat en sistemes de vídeo-vigilància; aquesta àrea inclou també el servei d'assistència remota i a domicili.

Els més de 22 anys oferint serveis informàtics, ha fet que Digit sigui un referent en el sector, el que es tradueix en la confiança dipositada com a partners de les marques Toshiba, Brother, Acer, Hp, Beservices, convertint-se fins i tot, en partners de Sage, la qual cosa els fa profunds coneixedors de la gamma i de les solucions per al client final. En aquesta atenció al client, s'inclou la formació personalitzada a empreses i particulars i la consultoria en adaptacions a la Llei de la Protecció de dades. 

Tot aquest component de serveis informàtics que ofereix l'empresa, es complementa amb una altra divisió de negoci, D'arts, que s'assenta en l'aspecte creatiu.  En aquesta secció ofereix serveis de disseny gràfic i corporatiu, retolació industrial, decoració i cartelleria, impressió en gran format per interior i exterior, disseny Web o la gestió de dominis i webs, així com nous productes tecnològics per a empreses i comerços. 

Digit Serveis informàtics es troba al carrer Ferran Puig, 26 de Mollerussa, amb una superfície de 300 m2, comptant l'existència al costat de l'establiment d'un segon local. L'èxit de la gestió de l'empresa, no seria possible sense comptar amb la professionalitat del seu equip humà, que està format per cinc persones, responsables de cada àrea i que atenen un àmbit geogràfic que abasta el Pla d'Urgell, Lleida i província i fins a petites àrees de Tarragona, Barcelona i Òsca. 

Digit s'ha consolitzat com un referent dels serveis informàtics, amb una base de 2.500 clients dels quals, un  70% són empreses de diferents sectors, que han apostat per l'empresa de Mollerussa, orientada a proporcionar serveis tècnics i productes informàtics. 

Digit compagina a la perfecció el binomi de tecnologia i creativitat
comentaris