Reduir costos i garantir la seguretat, les millors opcions dels serveis en núvol

L'empresa Digit organitza un taller de formació en Cloud Computing, en el que s'exposaran els avantatges de treballar amb la informació en núvol.

Digit foto taller

El proper divendres 28 d'abril, Digit i BeServices oferiran una sessió informativa gratuïta sobre el Cloud Computing a Restaurant Resquitx de Golmés, de les 10 a les 13 hores, en la qual es presentaran casos d'èxit i que estan funcionant des de fa temps. DIGIT LOGO PETIT

El Cloud computing consisteix en una tecnologia que ens facilita tenir tots els nostres arxius, informació,  programaris i ERPS, en un Data center, amb plenes garanties i amb la màxima seguretat, perquè dona la possibilitat de tenir plena disponibilitat 365 dies de l'any. 

Això vol dir poder accedir a la nostra informació dipositada en núvol, des de qualsevol lloc i dispositiu, ja sigui Apple, Android o PC tantes vegades com sigui necessari, amb una disponibilitat i funcionalitat de treball en el nostre negoci total, així com gaudir d’una alta seguretat. LOGO BE DIGIT

Un sistema, el Cloud Computing, que ens permet amb absoluta garantia, continuar treballant, malgrat que la seu de la nostra empresa hagués sofert un sinistre o el nostre sistema informàtic s'hagués malmès o patit qualsevol contratemps. 

La clau rau en què un pot seguir treballant des del seu portàtil des de qualsevol lloc, o amb qualsevol altre maquinari amb connexió a Internet, permetent connectar-nos des d’ on ens trobem i gaudir totalment de la nostra informació. 

Els serveis d’aquest Cloud Compunting permeten adaptar el projecte a mida, des d'un simple PC a un entorn empresarial amb multitud d’usuaris; tambés es pot fer una auditoria exhaustiva del sistema informàtic d'una empresa, que reflecteixi les mancances i les millores substancials a fer. També permet disposar de còpies de seguretat al núvol amb un històric de 30 dies, amb encriptament de la còpia que es tradueix en una reversió immediata de la informació, amb costos baixos i un retorn de seguretat, productivitat i garantia d'ús. 

En aquest aspecte, cal destacar la importància manifesta dels costos no visibles que s’estalvien  les empreses que ja hi han confiat : costos invisibles però que hi són, com poden ser els sistemes operatius, llicències, manteniments, amortitzacions i els costos energètics dels sistemes propietaris,  la qual cosa, significa reduir a la meitat la inversió d'un servei informàtic, si es fa la comparativa entre tenir el servei o invertir en un sistema propi. 

Altres avantatges són que no hi ha obligacions de permanència i sempre s'adapta a les necessitats del client. És un sistema altament permeable i modulable. Digit foto taller

No cal preocupar-se de res, ni de canviar el sistema operatiu, ni de les llicències i dels costos energètics. Des del primer mes, es treballa sense gran inversió. El Data Center compta amb un sistema de seguretat altíssim, replicat a Madrid i Barcelona. Les principals empreses de l'estat comparteixen l'edifici d'alta seguretat i altes prestacions. 

Aquestes i altres característiques sobre el Cloud Computing s'ampliaran en la xerrada - la 3a sessió que es fa a la zona de Lleida-  organitzada per Digit, una empresa que compta amb més de 25 anys d'experiència en una trajectòria professional, avalada per la confiança dipositada pels seus clients, que són d'arreu del territori lleidatà i part de les comarques de Barcelona i Tarragona.

Partner oficial de Be Services, Sage i Dropbox professional també destaquen altres activitats com són els cursos de formació, l'especialització en instal·lacions de seguretat amb videovigilància, i la garantia professional de més de quinze anys analitzant i auditant empreses per a la LOPD , en el servei d'adaptació, seguiment anual i instal·lació sobre la protecció i gestió de dades, així com en la especialització des de l'inici en disseny gràfic. 

Comentaris