La Diputació inicia la construcció de dos ponts sobre el Canal d’Urgell a Artesa de Lleida

La dificultat de les obres obligarà a tallar la carretera LV-7021 d’Artesa de Lleida al Cogul i els itineraris alternatius seran la L-702 i C-233 a Castelldans, la C-12 a Alfés i la L-700 a Alcanó

La Diputació de Lleida ha iniciat les obres de construcció de dos punts sobre el Canal d’Urgell i sobre el Canal Auxiliar d’Urgell situats al terme municipal d’Artesa de Lleida.

Les obres obligaran a tallar en ambdós sentits de circulació la carretera LV-7021, que va d’Artesa de Lleida al Cogul des del dia 11 de gener de 2016 (8h del matí) fins al dia 8 d’abril (20h).

Els itineraris alternatius de la carretera LV-7021 d’Artesa de Lleida al Cogul seran la L-702 i C-233 a Castelldans, la C-12 a Alfés i la L-700 a Alcanó.

Els treballs de construcció d’aquests dos ponts situats a la sortida del casc urbà d’Artesa de Lleida presenten una dificultat afegida, ja que les dues estructures són molt estretes i estan situades molt properes una de l’altra.

La corporació ha contactat amb els municipis afectats (Artesa de Lleida, el Cogul i Aspa) i amb el Consell Comarcal del Segrià per tal de reorganitzar el transport escolar i el transport públic.

Comentaris