La Diputació intensificarà la internacionalització de les Terres de Lleida

La Diputació té previst participar aquest any a les fires que es celebren a Israel, Düsseldorf, Amsterdam, Londres i Moscou, així com en el programa anual de Workshops de l’Agència Catalana de Turisme. 

Joan Reñé es reunirà a la capital espanyola amb representantsd' Israel.
photo_camera Joan Reñé es reunirà a la capital espanyola amb representantsd' Israel.

La Diputació de Lleida participa aquesta setmana en la Fira de Turisme FITUR que es celebra a Madrid, un certamen en el que l'ens provincial desplegarà l'agenda de contactes institucionals amb països d'interès per a la demarcació, com és el cas d'Israel.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha viatjat a la capital de l’Estat espanyol per presentar el projecte de senyalització de rutes d’evasió de jueus pel Pirineu de Lleida al vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria Espanya-Israel i director general de l’aerolínia d’Israel El-Al, Walter Wasercier, amb qui es reunirà aquest dijous.

El contacte es produirà setmanes abans del viatge que Reñé farà a Tel Aviv, aprofitant la Fira de Turisme que s'hi celebrarà al febrer, referent per a la touroperació internacional i, en el cas de les comarques de Lleida, important per consolidar la promoció del projecte “Perseguits i salvats” i explorar les possibilitats de vols xàrter des de l'aeroport Lleida-Alguaire.

En l’àmbit de la internacionalització, al marge d’Israel també destaca l’assistència a fires d’àmbit internacional, com la de Düsseldorf (Alemanya), Amsterdam (Benelux), Londres (Regne Unit) i Moscou (Rússia). Així mateix, es continuarà fomentant la participació del sector turístic lleidatà al programa anual de Workshops de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i es duran a terme accions promocionals específiques als mercats internacionals prioritaris com França, Benelux i Alemanya.

Comentaris