La Diputació preveu consolidar les comarques de Lleida com a destí turístic israelià

La corporació lleidatana ha fet contactes amb varis touroperadors israelians i amb Aeroports de Catalunya per poder programar vols xàrter setmanals que enllacin Israel amb Lleida a través de l'aeroport de Lleida-Alguaire.

Reunió de Reñé i Wasercier, en el marc de la Fira de Turisme de Madrid.
photo_camera Reunió de Reñé i Wasercier, en el marc de la Fira de Turisme de Madrid.

El president de la Diputació de la Diputació de Lleida, Joan Reñé continua amb l'agenda de contactes a la Fira de Turisme FITUR de Madrid, que tenen com a objectiu divulgar les qualitats de les comarques de Lleida com a destinació turística. Per aquest motiu, Reñé es va reunir aquest dijous amb el vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria Espanya-Israel i el director general de l'aerolínia d'Israel El-Al, Walter Wasercier.

Una reunió que respon l'estratègia de la Diputació de Lleida per incrementar l'interès de les companyies aèries per l'aeroport Lleida-Alguarie utilitzant el projecte de senyalització de les antigues rutes d'evasió de jueus durant l'Holocaust.

Segons Reñé, en cada trobada amb empreses o institucions israelianes que el projecte Perseguits i salvats genera un interès excepcional, alhora que obre possibilitats interessants per treballar per al foment de l'economia de les nostres terres. Per aquest motiu, Reñé ha previst reunir-se de nou amb el president de la dita companyia, la qual és considerada actualment de les més importants internacionalment.

Reñé ha afegit que ens ha ofert la seva col·laboració per treballar conjuntament un calendari de propostes que permetin consolidar les comarques de Lleida com a referència pel turista israelià i hi treballarem en els pròxims mesos amb intensitat.

La corporació lleidatana també ha fet contactes amb varis touroperadors israelians i amb Aeroports de Catalunya per poder programar vols xàrter setmanals que enllacin Israel amb Lleida a través de l'aeroport de Lleida-Alguaire.

Els tècnics del Patronat de Turisme s'han reunit amb diversos touroperadors de Rússia, la Gran Bretanya, França i la Xina especialitzats en varis productes de natura, cultura, turisme etc...

Comentaris