La Diputació de Lleida col·labora en el trasllat del Centre Especial de Treball d'Acudam

La Diputació de Lleida també ha aportat aquest any 135.000 euros a la Federació ALLEM per la subvenció de les diferents activitats que organitzen.

Imatge del Centre Especial de Treball d'Acudam a Mollerussa.
photo_camera Imatge del Centre Especial de Treball d'Acudam a Mollerussa.

La Diputació de Lleida, ha atorgat des del 2012 un total de 14.000 euros, a l'Associació Comarcal Urgell d'Ajuda al Minusvàlid (ACUDAM), per tal de finançar el desenvolupament de diferents projectes de l'entitat. Concretament aquest any la corporació provincial ha col·laborat amb les despeses del trasllat del Centre Especial de Treball (CET).

Acudam és una de les 1.200 entitats de les comarques lleidatanes que reben suport de la corporació pel desenvolupament dels seus projectes. Al marge dels ajuts directes, la Diputació de Lleida també ha aportat aquest any 135.000 euros a la Federació ALLEM per la subvenció de les diferents activitats que organitzen, així com en la prestació dels serveis que cadascuna de les entitats que en formen part ofereixen i entre les quals es troba Acudam.

Acudam, és una entitat del Pla d'Urgell, que dóna serveis d’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual per tal d’augmentar el seu nivell d’autonomia i desenvolupar al màxim les seves capacitats. Aquesta associació es va fundar l’any 1975 i fou precursora a l’Estat espanyol en l’escolarització dels infants amb discapacitat intel·lectual amb l’impuls de la primera escola d’educació especial pública.

La presidenta d’Acudam, Angelina Roure, ha afirmat que el paper de les administracions és molt important per poder donar als nostres usuaris la màxima qualitat en l’atenció que mereixen.

comentaris