La Diputació lliura 11.000 litres de llet i 2.500 ampolles d'oli al Banc d'Aliments

La corporació lleidatana s’avança al recapte de Primavera que el Banc dels Aliments organitza pels dies 6 i 7 de juny, en el marc de la campanya La fam no fa vacances

Saura, Reñé i Segura en l'acte de lliurament del material al Banc d'Aliments.
photo_camera Saura, Reñé i Segura en l'acte de lliurament del material al Banc d'Aliments.

La Diputació de Lleida ha realitzat un nou lliurament de productes al Banc dels Aliments conscient de les dificultats econòmiques que pateixen moltes famílies lleidatanes.

Amb l’objectiu de fer arribar productes de les comarques lleidatanes als col·lectius més desafavorits i facilitar aliments a les persones que ho necessitin, la corporació lleidatana ha lliurat 11.000 litres de llet de la marca Copirineu i 2.500 ampolles d’oli Denominació d’Origen Garrigues (DOG).

D’aquesta forma, la corporació lleidatana s’avança al recapte de Primavera que el Banc dels Aliments organitza el proper cap de setmana a Lleida en el marc de la campanya La fam no fa vacances creada per sensibilitzar la societat que la pobresa no s’acaba a l’estiu, quan la donació d’aliments baixa a causa de les vacances.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que la corporació ha fet aquest lliurament amb l’objectiu que serveixi per disposar de l’estoc necessari per cobrir les necessitats de les persones que en aquests moments pateix més dificultats.

Aquesta acció se suma a la donació de 5.000 ampolles d’oli que la corporació lleidatana ha fet els dos darrers anys consecutius en col·laboració amb la DO Garrigues per tal de fer arribar aquest producte als col·lectius més desafavorits.

comentaris