El Doctor Jaume Capdevila dirigirà l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

El Doctor Mateu Huguet pren el relleu del Dr. Jaume Capdevila al capdavant de la gerència de GSS, així com de la gerència territorial de l'ICS a Lleida i a l'Alt Pirineu i Aran

Acte de presentació als equips facultatius del Doctor Mateu Huguet
photo_camera Acte de presentació als equips facultatius del Doctor Mateu Huguet

El Doctor Mateu Huguet ha estat presentat aquest divendres com a nou gerent de Gestió de Serveis Sanitaris, en el marc d'un acte en el qual hi han assistit el director dels Serveis Territorials de Salut a Lleida i a l'Alt Pirineu i Aran, Jordi Cortada, i el president del Consell d'Administració de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), Joan Ramon Saura. Mateu Huguet ha estat presentat al Comitè de Direcció, al Comitè d'Empresa i a la Junta Clínica de l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, així com a la Direcció Assistencial, Comitè Directiu i Comitè d'Empresa de l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp.

Doctor Mateu HuguetHuguet pren el relleu del Doctor Jaume Capdevila al capdavant de la gerència de GSS, així com de la gerència territorial de l'ICS a Lleida i a l'Alt Pirineu i Aran. Per la seva banda, Capdevila assumirà la direcció de centre de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

GSS és l'empresa pública que gestiona l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, l'ABS Lleida Rural Nord i a Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Lleida-Balàfia.

Mateu Huguet Recasens és llicenciat en medicina i cirurgia general i doctor en medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Té una llarga trajectòria en la sanitat pública i també a l'ICS. Durant la dècada dels vuitanta va ser director de serveis de salut primària de l'ICS i, també, director dels serveis de salut de la Regió Sanitària Costa de Ponent. Posteriorment va ser el director de centre de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, de la Clínica Quirúrgica Adrià, ubicada a Vall d'Hebron, i de l'Hospital Universitari Son Dureta de Palma de Mallorca.

A continuació, va ser durant tres anys el director de la Divisió Hospitalària de l'ICS. L'any 2007, i durant cinc anys, va ser el director general de l'Institut d'Estudis de la Salut. Fins a l'actualitat ha estat el director gerent de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell.

Comentaris