Down Lleida, Aspamis i Aspros premiades per Xtrategics amb projectes digitals

Lliurament dels guardons Compromís digital d'Xtrategics
photo_camera Lliurament dels guardons Compromís digital d'Xtrategics

Per primera vegada, l'acció solidària Compromís Digital que convoca l'empresa tecnològica Xtrategics ha premiat tres entitats: l'Associació Down Lleida, la Fundació Aspamis i la Fundació Aspros. Els responsables d’Xtrategics han decidit repartir el premi a causa del rècord de participació en aquesta cinquena edició amb prop de 2.000 persones que han votat pel seu projecte solidari preferit a través de la web i les xarxes socials Facebook i Twitter d’Xtrategics. La firma de Golmés valora així la gran implicació que han tingut les tres entitats finalistes per aconseguir el màxim de vots.

Atesa l’excepcionalitat de l’edició 2018, la quantia del guardó s’ha augmentat: de 4.000 a 4.500 euros que s’han repartit entre les tres entitats, en funció de les votacions populars

El premi consisteix en la realització d'un projecte digital que permeti incrementar la presència digital a internet. Així, Down Lleida, l'entitat més votada amb 1.134 vots, és la guanyadora del projecte digital per valor de 3.000 euros; Aspamis, amb 456 vots guanya el premi de 1.000 euros; i Aspros amb 345 vots, el de 500 euros.

És el cinquè any que Xtrategics destina el pressupost dels obsequis de Nadal de clients i treballadors a aquesta acció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). És tot un orgull per Xtrategics poder dur a terme un any més aquesta iniciativa solidària, amb la col·laboració de tot el nostre equip i els nostres clients, ha indicat Narcís Romà, CEO de l'empresa lleidatana.

Romà a afegit que volem felicitar a Down Lleida com a guanyadors del #CompromísDigital2018, amb qui començarem a treballar en breu per potenciar el seu ecosistema digital, en especial la seva pàgina web i comunitat de socis col·laboradors". Romà ha volgut donar les gràcies especialment a les més de 2.000 persones que han participat amb les seves votacions, gràcies a ells tres entitats podran beneficiar-se del nostre suport digital.

Es tracta una acció de RSC molt enriquidora, tant per les organitzacions solidàries que hi participem com per la mateixa empresa que té l’oportunitat de conèixer-nos de primera mà

Per la seva banda, la presidenta de Down Lleida, Pilar Sanjuan, ha expressat el seu agraïment a Xtrategics per aquesta fantàstica iniciativa solidària en què tots en sortim beneficiats.

En relació al projecte digital que Xtrategics realitzarà, Sanjuan ha explicat que “suposa una gran aportació, ja que per a una entitat com la nostra és molt important la comunicació i, en especial, la presència digital”. En aquest sentit ha afegit que “és imprescindible comunicar la feina que fem i les múltiples capacitats de les persones amb Síndrome de Down i amb aquest projecte podrem continuar i millorar aquesta comunicació”. Finalment, ha enviat un agraïment “a totes les persones que ens han mostrat el seu suport mitjançant el seu vot”.

comentaris