La jornada fructícola de referència espera més de 2.000 professionals i un centenar d'empreses

El programa de la jornada inclou sessions tècniques, presentacions comercials, exposició de més de 200 varietats, demostracions de camp, visites a assajos, presentació d'innovacions comercials.

La jornada exposara al voltant de 200 varietats de fruita dolça
photo_camera La jornada exposara al voltant de 200 varietats de fruita dolça

La jornada de l'IRTA espera la participació de més de 2.000 professionalsLa Jornada Fructícola de l'estació experimental de l'IRTA de Mollerussa celebra els dies 22 i 23 d'octubre el vintè aniversari, constatant el certamen com a referent del sector a tot l'estat. Un esdeveniment que es considera punt de referència obligat per a tots els agents del sector, un punt de trobada d'empreses, administració, tècnics i fructicultors, i referència obligada en la qual es transfereix al sector les novetats tècniques més rellevants que permeten al nostre sector fructícola la seva diferenciació competitiva.

En aquesta edició s'esperen més de 2.000 professionals i un centenar d'empreses que es reuniran, disposats a compartir experiències i definir conjuntament algunes de les principals línies de treball de l'IRTA per als pròxims anys. El programa de la jornada inclou sessions tècniques, presentacions comercials, exposició de més de 200 varietats, demostracions de camp, visites a assajos, presentació d'innovacions comercials i una oportunitat única per conèixer les principals novetats del sector.

Varietats presentades en la Jornada Irta 2014Aquest any, destaca la presència de Jorge Toranzo, director de l'INTA-Estación Experimental Alto Valle, a l'Argentina, que oferirà una visió molt completa de cap a on està evolucionant la producció de pera i poma a l'Argentina. D'altra banda, es presentaran les novetats del projecte Fruit.Net per al control de plagues i malalties, els resultats de la supervisió i control del reg automatitzat amb sensors i l'estat actual del foc bacterià i de les xanthomonas (taca bacteriana).

Durant els dos dies que duraran les jornades, les més de 90 empreses presents amb estand presentaran alguns dels seus nous productes ja disponibles i les noves solucions tècniques

Comentaris