La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell supera els 70.000 visitants

El formatge de Casa Mateu ha obtingut el premi de millor formatge de la 21a Fira de Formatges Artesans del Pirineu per votació popular.

Les formatgeres de Reixagó van estar per primer any a la fira i es van emportar una medalla d'or
photo_camera Les formatgeres de Reixagó van estar per primer any a la fira i es van emportar una medalla d'or

La Fira de Sant Ermengol 2015 que ha celebrat aquest cap setmana la Seu d'Urgell ha superat els 70.000 visitants, augmentant així xifra obtinguda en l'edició de l'any passat. Davant d'aquest d'èxit de públic, cridat sobretot per la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, la tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, ha afirmat que “estem molt satisfets del funcionament de la fira, especialment per la bona acceptació de les activitats proposades”.

Font ha afegit que sobre aquest model de fira “volem seguir consolidant-lo de cara a properes edicions, apostant per seguir introduint noves activitats, seguir innovant i, en definitiva, seguir sent un referent al territori”.

La nova distribució de les parades dels marxants pels carrers de la Seu d'Urgell ha estat un dels elements més ben valorats de la Fira de Sant Ermengol d'enguany, ja que ha facilitat la mobilitat dels visitants.

Una altra dada a destacar de la fira ha estat la gran afluència de turistes que han omplert durant tot aquest cap de setmana restaurants i hotels de la capital alturgellenca.

Casa Mateu, el formatge guanyador del concurs popular

Els participants al concurs popular de formatges artesans del Pirineu, novetat d'aquesta 21a Fira de Formatges Artesans del Pirineu, han fet guanyador, per votació popular, al formatge de Casa Mateu.

Recordem que el concurs popular de formatges artesans del Pirineu ha consistit en què el públic assistent al certamen podia votar, durant tot la jornada d'ahir dissabte, el formatge que més li havia agradat.

El formatge guanyador ha estat obsequiat amb el 'Diploma de Medalla d'Or-Concurs Popular', mentre que entre els concursants s'ha fet un sorteig. El guanyador ha obtingut cinc quilos de formatge com a premi.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement