El C.F.J. Mollerussa presenta als nous tècnics que dirigiran el futbol base

Amb la incorporació de tres nous tècnics per dirigir la base, el  C.F.J. Mollerussa inicia els preparatius per la nova temporada. El club mollerussenc continua amb el projecte de treballar per aconseguir  una base sòlida que pugui nodrir als equips superiors.
photo_camera Carles Fernàndez i els nous tècnics que s'incorporen al club.

El C.F.J. Mollerussa ja dissenya la nova temporada incorporant als tècnics que dirigiran les categories preferents del futbol base. El president del club Carles Fernández va presentar el nous tècnics el passat divendres, en un acte en el que va destacar que l'entitat continua treballant en el projecte de forjar una base sòlida que permeti al jugadors formarse al llarg de tota la seva trajectòria. 

Les noves incorporacions tècniques les encapçala Joel Piñero, el que havia estat fins ara coordinador de la base del Baix Segrià, serà el responsable de l'equip Infanti A, que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens a la categoria preferent. Desprès d'una magnífica temporada, el Cadet A estrà en les mans de Dani Ortega, un dels equips més dificils de consolidar. Dani va assegurar que creu en el potencial del Club.

El tercer tècnic, Joan Roca, ha estat un esportista format al club de la capital del Pla d'Urgell, el qual arriba del Lleida Esportiu, club en el que dirigia els juvenils, la mateixa categoria de la qual serà responsable al C.F.J. Mollerussa. 

Comentaris