El Club Esportiu Pla d'Urgell participa en la jornada amistosa amb equips del RCD Espanyol

Una representació del Club Esportiu Pla d'Urgell es va desplaçar el passat cap de setmana a la Ciutat Esportiva Dani Jaque, del RCD Espanyol, per disputar un seguit de partits amb els equips de la base del club Blanc-i-Blau.
photo_camera Els participants en la jornada amistosa a Barcelona.

Al voltant de 300 persones, entre jugadors, tècnics i familiars, del Club Esportiu Pla d'Urgell, es van desplaçar fins a Barcelona, per participar en una jornada amistosa, entre els equips de la base d'ambdues entitats esportives.

Durant dues hores, des dels babys fins als infantils, els nens i nenes del CEPU van enfrontar-se als equips de l'escola del RCD Espanyol, en un ambient festiu, doncs en els partits no hi havia res en joc més enllà del fet d'enfrontar-se a l'escola d'un equip de la màxima categoria com és l'Espanyol.

En acabar els amistosos, els visitants del Pla d'Urgell es van desplaçar a l'estadi de Cornellà - El Prat on, gràcies a la col·laboració de la Penya Blanc-i-Blava del Pla d'Urgell, van realitzar un recorregut per l'estadi, coneixent els llocs més importants del fortí periquito, des dels vestidors fins a la llotja, passant per l'espai memorial Dani Jarque.

Comentaris