El Tennis Taula Mollerussa quart en el Campionat de Catalunya

Els palistes benjamins del Club Tennis Taula Mollerussa es van qualificar en quarta posició en el Campionat de Catalunya que es va celebrar aquest cap de setmana a la localitat gironina de Figueres.
photo_camera Els membres de l'equip benjamí de la capital del Pla d'Urgell.

L'Equip que presentava la Capital del Pla d'Urgell, defensada per en Ivan Fernàndez i en Marc Miró, van començar competint a alt nivell, i derrotant al CPP Igualada per 3-0. Després, tocava lluitar per passar de grups i accedir a la ronda final davant del fort cap de sèrie - Falcons de Sabadell - i candidat al títol.  Contra pronòstic, els nostres jugadors, amb una intensitat i una motivació extraordinària, derroten a un dels favorits per 3-1, i passen a la ronda de tarda on es decidien les 6 primeres posicions del campionat de Catalunya per equips. La tarda es presenta dura i complicada, però tot i això, tornen a superar al equip del C.T.T. Badalona per 3-1, i ja accedim a semifinals.

El diumenge, en competició individual i de dobles, no va haver tanta sort, i els partits dels nostres jugadors ( Albert Feliu, Ivan Fernàndez i Marc Miró ) , encara que lluitats, no van tenir la brillantor del dia anterior, i no van poder accedir a les rondes finals. El més destacat, potser, els quarts de final de la parella de dobles - Marc Miró + Ivan Fernàndez..
De totes formes, bones sensacions, i bones conclusions, on s'ha pogut veure que el nivell dels nostres jugadors està entre els millors de Catalunya, i on el nom del nostre Club i dels nostres jugadors es fa respectar allà on va a competir.

Comentaris