Els alevins del CF Miralcamp es proclamen campions de lliga

Després d'una magnífica i regular temporada, amb 181 gols a favor seu, l'equip que dirigeix Xavier Horcajada, posa el nom de Miralcamp en la primera línia de l'esport lleidatà.

Xavier Horcajada amb els jugadors de l'equip Aleví de Miralcamp.
photo_camera Xavier Horcajada amb els jugadors de l'equip Aleví de Miralcamp.

Un gran cap de setmana per l'esport del Pla d'Urgell i en especial per Miralcamp, ja que l'equip Aleví que milita en la Segona Divisió del grup 22 es va proclamar campió de lliga. Una gran fita en la qual també va tenir a veure l'ensopegada de l'Alpicat que competia a tan sols un punt dels del Pla d'Urgell.

Els alevins que dirigeix Xavier Horcajada han demostrat un gran nivell, amb una temporada molt regular al capdavant de la taula classificatòria, amb 78 punts i 181 gols marcats, i amb el paper destacat del golejador de l'esquadra amb 66 gols, el Pedro Donofrio.

Sota les ordres d'Horcajada han format part de l'equip de Miralcamp el Cosmin Anghelescu ,Abdelhakim Azzi, Guillem Bellet, Javier Cañadilla, Pedro Donofrio, Joel Horcajada, Carlos Navarlaz , Marc Sans, Axel Rubinat, Genís Rubinat, Pol Torrent, Irene Andres. Un planter de joves promeses que han demostrat el seu nivell i que ja pensen en la pròxima temporada.

comentaris