Els atletes del Pla d'Urgell dominen totes les categories en el VI Raid Pla


Les parelles d'atletes dels equips La Golarda en categoria masculina, i Punt i Apart en mixta van aconseguir el millors temps de la sisena convocatòria del Raid Pla, que organitza el Grup Excursionista Serralada.
photo_camera El circuit discorre per camins de terra del Pla d'Urgell.

Els atletes Ramon Gassó de Castellnou de Seana i Ricard Navàs de Mollerussa, amb el sobrenom de La Golarda, van aconseguir realitzar totes les proves, en la categoria masculina, en un temps de 2 hores i 11 minuts. Amb vint minuts de diferència feien el mateix la parella mixta Robert Visa de Golmés i Cristina Godia de les Borges Blanques,que participaven amb el sobesnom de Punt i Apart.  Laura Castells de Barcelona va ser l'atleta individual més ràpida, amb un temps de 4 hores i 45 minuts i Lluís Pallarés de Castellvell i el Vilar aconseguia el millor temps masculí individual de 2 hores i 34 minuts.

 La sisena edició del Raid Pla, que organitza el Grup Excursionista Serralada, va comptar amb la participació de 16 parelles i 4 atletes individuals, que van fer un recorregut de 4 kilòmetres a peu, 40 kilòmetres d'orientació amb bicicleta BTT, tir amb arc, i una prova de rocòdrom. El circuit discorria per camins de terra des del Parc de La Serra i passant pels  termes municipals de Mollerussa, Sidamon, Torregrossa i Bell-lloc i Miralcamp.

Els raids són competicions que combinen diferents esports de muntanya de manera continuada, els recorreguts són a l’aire lliure, per equips i en el menor temps possible. Es divideixen en seccions de durada i distància variable. Els equips acostumen a ser mixtes i estan composats entre 2 i 6 participants. 

Malgrat les característiques dels esports que formen part de la competició, el organitzadors del Grup Excursionista Serralada, la plantegen amb un caràcter popular per tal que qualsevol persona amb una mínima preparació física hi pugui participar.

Comentaris