01.12.2022 |
Territoris.cat

Els cellers de la DO Costers del Segre presenten els seus vins a Barcelona

•    Més de 400 professionals del món del vi i de l’alta restauració es reuneixen a la Fundació Antoni Tàpies
 

Presentacikó dels vins de Costers del Segre a la Fundació Tàpies a Barcelona 1
Presentacikó dels vins de Costers del Segre a la Fundació Tàpies a Barcelona
Els cellers de la DO Costers del Segre presenten els seus vins a Barcelona

La Fundació Antoni Tàpies de Barcelona va acollir dimarts 18 d’octubre la 1a Mostra de vins de la DO Costers del Segre a Barcelona on més de 400 professionals del sector van tenir l’oportunitat de tastar un centenar de referències de 23 cellers de la província de Lleida.  

Durant la mostra també es van presentar cinc vins exclusius, d’edicions limitades i elaboracions especials com són el Raimat 100 anyada 2013;  el 1780 ’96 de Castell del Remei, Pla del Tet 2011 de Clos Pons, Saktih 2013 de Castell d’Encús i Finca Siós 2014 de Costers del Sió. 

La Mostra estava adreçada a professionals, distribuïdors, restauradors, prescriptors i premsa especialitzada que van poder gaudir  dels vins dels cellers Batlliu de Sort, Bodegas Costers del Sió, Bodegas Vila Corona, Cal Cabo Celler , Castell d’Encús, Castell del Remei, Celler Cercavins, Celler del Montsec, Cèrvoles Celler, Clos Pons, El Vinyer, Judit Sogas, L’Olivera, La Planeta Comalats, Mas Garcia Muret, Mas Blanch i Jové, Mas Ramoneda, Raimat, Petit Duran, Terrer de Pallars, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya els Vilars.  

Aquesta mostra ha sigut la primera que s’ha fet a la Ciutat Comtal amb la presència conjunta de bona part dels cellers de la província de Lleida. Sota el paraigües de la DO Costers del Segre, els cellers van poder donar a conèixer les singularitats dels seus vins, marcats pel seu clima continental i un ferm compromís cap a la sostenibilitat.  

Els cellers de la DO Costers del Segre presenten els seus vins a Barcelona
comentaris